alu

Om ALU

Arbeidslivsutvalget (ALU) er en studentforening under Det Machiavelliske Samfund ved Institutt for statsvitenskap, Universitetet i Oslo. Vi jobber for å promotere statsvitere overfor arbeidslivet og offentligheten, samtidig som vi ønsker å gjøre statsvitenskapsstudenter mer bevisste på hvilke arbeidsmuligheter de har. Vi ønsker å gjøre statsvitere bevisste på hvilken kompetanse og kunnskap nettopp de kan bidra med i et arbeidsmarked preget av usikkerhet og konkurranse.

ALU har arrangementer på Blindern hvor forskjellige arbeidsgivere kommer på besøk, og det blir også arrangert besøk til aktuelle bedrifter. Her på hjemmesiden vil vi publisere den månedlige spalten «Månedens statsviter» og legge ut informasjon om arrangementer. Du kan også like siden vår på facebook for mer detaljert info om hvert arrangement. Her er arbeidslivsutvalgets faste samarbeidspartnere:

Uten navn
aka
nso

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Studentforeningene ved Institutt for Statsvitenskap, UiO