Caseløsningskurs med Accenture

Etter høstens braksuksess inviterer Arbeidslivsutvalget for statsvitenskap (ALU) igjen til caseløsningssesjon med Accenture.

Formålet med sesjonen er å gi et innblikk i bruk av case i jobbintervju og hvordan de kan løses. Du vil lære mer om strukturert problemløsning og får også anledning til å løse et case i grupper. Dette er høyst relevant for studenter ved det samfunnsvitenskapelige og det humanistiske fakultet, enten du er interessert i å lære mer om hvordan konsulenter adresserer problemstillinger eller hvordan caseløsning blir brukt i jobbintervju.

Dato: Torsdag 26. april
Tid: 16.30-18.30
Sted: Aud 3, ESH, A-blokka
Servering: Pizza og mineralvann

 

Påmelding innen onsdag 25.04. Send e-post til alu@statsvitenskap.no med navn, telefonnummer og studium (grad og år). Bindende påmelding!

Grunnet begrenset antall plasser er det førstemann til mølla prinsippet, med prioritet til mastergradstudenter. Så meld deg på snarest.

Mvh
ALU og Accenture

     

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>