fu_studietur

Fagutvalget ved Statsvitenskap søker medlemmer til studieturkomité!

Ja – nå er det på tide å starte arbeidet med studieturen for bachelorstudenter på statsvitenskap! Turen arrangeres hvert år på starten av vårsemesteret, og for å få en god tur er det viktig å begynne planleggingen tidlig. Fagutvalget søker engasjerte studenter som er glade i å ta ansvar, organisere og reise.

Statsvitenskap har fått et godt rykte på seg når det gjelder studieturer – de siste reisene har gått til Russland og Kosovo.

Hvor turen går denne gang er helt opp til de som blir studieturkomiteen. Hvis du er glad i å reise, har lyst på litt organiseringserfaring og bli kjent med nye mennesker anbefaler jeg deg å melde deg! Det gjør du ved å sende en mail til fagutvalget@stv.uio.no med navn, hvor langt du er kommet i studieløpet og et par linjer om hvorfor du har lyst til å være med å arrangere studietur. Fristen for å søke er satt til tirsdag 07.10.

Beste hilsen,
Christiane Borsheim Kyllesø
Studieturansvarlig i fagutvalget

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>