mf3

Infomøte om Machiavellisk Forum!

Et nytt semester er allerede i gang, og vi er klare til å skape engasjement også utenfor lesesalen. Machiavellisk Forum er en forening på statsvitenskap som arrangerer faglunsjer, politisk film, debatter, sosiale events og lignende. Her er det noe for en hver smak!
Som medlem av MF står du fritt til å arrangere din egen faglunsj (dette vil si: vi iviterer en flink person til å snakke om noe spennende, i tillegg at vi serverer frukt/kjeks/juice – så ta med matpakka di og kom på faglunsj!) eller andre interessante ting. I tillegg kan vi love deg morsomme fester, spillkvelder, filmkvelder etc.
Håper du finner veien til aud 5, tirsdag den 25. september klokka 17 i auditorium 5– rett etter STV1000 forelesning, så her kommer du ikke unna!
Det blir servert pizza og brus, og du får informasjon om Machiavellisk Forum og du kan bli med på idémyldring for hva som skal skje fremover.
Noe av det som er foreslått til arrangementer er:
– Brasil: kan VM og OL skape et nytt Brasil?
– Amerikansk aften: en leksjon i amerikansk politikk (for dummies) og presidentvalget i USA
– Hvem er årets nobelprisvinner? Fordrag om årets fredsprisvinner
– Politisk film (feks Armadillo, Pray the Devil Back to Hell, Wag the Dog, Bølgen)
– Spillkveld og fester for medlemmer
Noter ned 25.september 17:00, auditorium 5 (ESH) i boka di. Link til arrangementet på facebook finner du her.
Håper vi sees! :)
Beste hilsen,
leder for Machiavellisk Forum
Gjertrud Sanderød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>