Om Fagutvalget

Fagutvalgets funksjoner

  • Vi representerer studentene overfor administrasjonen ved ISV. Vi har representanter både i Instituttstyret og Programrådet.
  • Vi deltar i møter med de andre fag- og programutvalgene og studentutvalget for SV-fakultetet (SVSU).
  • Vi arrangerer aktiviteter med faglig innhold for studentene, deriblant Fagkritisk dag, påfyll i samarbeid med Machiavellisk forum og Aktualitetssymposium.
  • Fagutvalget er et tillitsvalgtsorgan og ikke en forening. Vi fungerer som et forum hvor foreningene som er med i Det Machiavelliske Samfund (DMS) kan koordinere sine aktiviteter.
  • Vi fordeler årlig økonomiske tilskudd fra instituttet til de ulike foreningene i DMS.
  • Vi har hovedansvar for driften av statsvitenskap.no, statsvitenskap UiO-gruppen på Facebook, og har også en Instagram-side: fagutvalgetstv

Vi setter stor pris på innspill fra studenter og andre som måtte ha noe på hjertet. Annenhver mandag arrangerer vi kakedager på rom 214 på Eilert Sundts hus kl. 14, hvor du kan komme for gratis kake og kaffe. Dette er en perfekt anledning for å ta opp saker med oss!

Hvis du lurer på noe, eller har kommentarer angående sosial aktiviteter på instituttet, undervisningen, arbeidsmiljø, statsvitenskap.no, eller noe annet du mener vi burde ha greie så kan du ellers ta kontakt med oss på E-post og Facebook. Eller huke tak i oss hvis du ser oss på Blindern!

E-post: fagutvalget@stv.uio.no

Facebook: Fagutvalget ISV

Bli også medlem i Statsvitenskap UiO-gruppen på Facebook for å holde deg oppdatert på hva som skjer!
Statsvitenskap UiO

22382064_917261721766568_7246551880156826277_o

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Statsvitenskap.no – En side for studentmiljøet på statsvitenskap