Opprop for seminarundervisning

Institutt for statsvitenskap vil legge ned seminarundervisningen på innføringsemnene i statsvitenskap. Fagutvalget er uenig, og vi trenger din hjelp for å nå frem med kravene våre.

nstitutt for statsvitenskap vil legge ned seminarundervisningen på innføringsemnene i statsvitenskap. Dette skyldes en plutselig oppdaget budsjettsprekk på instituttet. Vi studenter har ikke blitt hørt i denne prosessen. Vi har ikke fått sagt vår mening gjennom programrådet, og har nå kun en uke på å ta stilling til dette drastiske kuttet i studietilbudet, som skal behandles på Instituttstyremøtet onsdag 5. november.

Fagutvalget er sterkt uenig i kuttforslaget. Vi krever at instituttet utreder andre muligheter for kutt før en avgjørelse blir tatt.

Nå er det tid for å mobilisere! Skriv under på oppropet mot kutt i seminarundervisningen:

https://nettskjema.uio.no/answer.html?fid=40500&lang=no

Se hva andre har skrevet på oppropet allerede:

https://nettskjema.uio.no/published.html?id=40500

Se Fagutvalgets tilsvar til Instituttets forslag her:

http://foreninger.uio.no/dms/foreninger/fu/referater/2008-2/2008-10-30-seminarkutt.doc

Du kan gjerne også komme og overvære Instituttstyremøtet. Vi kan ikke garantere at det vil være mulig å komme inn på selve møtet, men møtet vil finne sted på rom 824 eller 836. Kom gjerne og marker din støtte før selve møtet!

http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=33204383103

Hilsen Fagutvalget på statsvitenskap: Kristin Antonsen, Johan Christensen, Ida Hanssen-Bauer, Peter Holme, Magnus Rasmussen og Aksel Braanen Sterri

kontakt:    +47 920 42 782 (Peter Holme, leder)
nett:        foreninger.uio.no/dms

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>