Regler for STVs Quizmasterliga

Ettersom Quizmasterligaen har tatt seg opp i popularitet har STV utarbeidet noen statutter som gjelder for ligaen.

1. Quizens navn er Quizmasterligaen.

2. Quizen er en turnering der beste sammenlagte lag vinner. Quizmasterligaen er forbeholdt masterstudenter ved Institutt for Statsvitenskap, Universitetet i Oslo. Alle andre er velkomne til og delta. Det er forbeholdt en turnering per semester.

3. Maks 6 personer per lag. Makismalt 3 av medlemmene kan byttes ut. Dersom det kun stiller to fra et lag som var med i forrige runde, kan ikke disse stille under samme lagnavn.

4. Det er ikke lov å jukse. Med juks menes enhver form for innhenting av informasjon, vink, hint eller annet fra andre enn deltakere på eget lag.

5. Poengutdeling
– Vinnerlaget av en quizrunde:4 poeng
– Andreplass: 3 poeng
– Tredjeplass: 2 poeng
– Alle deltakende lag: 1 poeng
Altså får vinner laget 5 poeng, andre plass 4 poeng, tredjeplass 3 poeng og alle andre lag 1. Poeng.

6. Påmeldte lag bestemmer selv det antall runder som laget ønsker og delta. Det er derfor fullt mulig og kun å være med en runde i Quizmasterligaen.

7. Sammenlagte lag vinner en vandrepokal som skal plasseres på ett av lagmedlemmenes lesesaler som Institutt for Statsvitenskap besitter. Ved neste semesters Quizmasterliga overleveres vandrepokalen til neste års vinnere. Laget som er i besittelse av vandrepokalen stiller fritt til og delta i neste Quizmasterliga.

8. Det er kun lov til å ha det gøy under Quizmasterligaen! Surmulere blir bortvist, eventuelt gitt gult kort.

9. Quizen ledes av en Quizmaster som selvfølgelig vet best og har siste ord dersom det oppstår uenigheter rundt spørsmål, poenggivning og andre skjønnsmessige vurderinger av disse statutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>