Skal du på utveksling våren 2012?

Hei statsvitenskapsstudenter som skal på utveksling våren 2012!

Vi i fagutvalget på statsvitenskap har lyst til å opprette en utvekslingsblogg. Formålet med bloggen er at statsvitere som er på utveksling skal kunne skrive hjem til medstudenter og andre for å fortelle om spennende (og/eller faglig relevante) ting som skjer der hvor de er (f.eks oppladningen til presidentvalget i USA, presidentvalg i Frankrike osv.) eller om helt andre ting knyttet til utvekslingen og utvekslingsavtalen. Dette gir oss i FU en mulighet til å samle erfaringer og tips fra studenter som er ute på de forskjellige utvekslingsavtalene instituttet og fakultetet har, samtidig som vi får høre om alt det spennende utvekslingsstudentene opplever!

Vi har opprettet en blogg som foreløpig ser ut som dette:
http://utveksling.statsvitenskap.no/.

Siden er under konstruksjon, så utseende vil nok bli forandret litt.

Vi ønsker å ha oppdateringer ukentlig på bloggen, og derfor også at mange skal skrive. Hvor mye hver person skriver vil vi se an når vi får oversikt over hvor mange som vil være interesserte i å skrive. Noen kan for eksempel ønske å skrive en gang, mens andre har lyst til å skrive oftere. Terskelen for å skrive er lav, så vi håper at du har lyst til å være med og bidra til en spennende utvekslingsblogg for statsvitenskapsstudentene.

Send en mail til fu-intern@stv.uio.no og skriv gjerne litt om hvor mye du evt. har lyst til å bidra.

Kom også gjerne med tips og innspill til hvordan vi kan gjøre bloggen best mulig!

Mvh.
Fagutvalget ved Instiutt for statsvitenskap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>