fu_web

Velkommen til nye nettsider!

Niccolò har med god hjelp fra sine venner overhalt Statsvitenskap.no! Han har ved hjelp av sine berømte diplomatiske evner forent alle foreninger på ett og samme sted. Herfra ønsker han å holde dere opplyst gjennom sine undersåtter. Informasjon om alle foreningene vil være her på siden. Selv om ikke alle har publisert nye innlegg ennå er informasjonssidene oppdatert, og innlegg kommer! Dere kan også finne alle arrangementer i regi av DMS i Niccolòs arrangementsfeed under foreningsmenyen til venstre på siden. Han bringer dere i tillegg arrangementer av statsvitenskapelig interesse andre steder på universitetet og andre steder i byen.

For de som ikke har oversikt er Det Machiavelliske Samfund paraplyorganisasjonen for alle foreningene ved Institutt for Statsvitenskap.

Fagutvalget er deres tillitsvalgte. Vi er den likeste blant likemenn ved at vi har ansvar for å distribuere midler videre til de andre foreningene og representerer studentene i dialogen med instituttet. Vi er også ansvarlig for nettsidene, som gjør at vi kan snike i den ellers alfabetiske foreningsrekkefølgen.
Les mer om oss her!

Arbeidslivsutvalget er ansvarlige for å forberede dere på livet etter studiene. Det er ganske skummelt å bli fortalt at man en gang må slutte på Blindern og få en jobb. ALU ønsker å mykne overgangen. De arrangerer kurs og foredrag for å lære dere om arbeidslivet, arbeidsmuligheter og hvordan det skal takles for å få jobben dere ønsker.
Les mer om ALU her!

Idrettsforeningen ved Institutt for Statsvitenskap (IFIS) er ansvarlige for å legge til rette for sportslig samvær for studentene. Utover den tradisjonelle fotballen har de dette semesteret startet opp blant annet yoga og jogging.
Program og informasjon kommer!

Machiavellisk Forum står for faglig underholdning der instituttet svikter. De arrangerer blant annet frokostmøter og faglunsjer hvor de inviterer interessante mennesker som snakker om interessante temaer.

Soupérådet og STV arrangerer sosiale sammenkomster for henholdsvis bachelor- og masterstudenter. Julebord og hytteturer er noe dere burde få med dere i løpet av oppholdet på Eilert Sundts.

Zoon Politikon er studentenes eget tidsskrift. ZP gir ut trykte magasiner dere kan finne i bladhyllene i foajeen. I tillegg vil dere finne artikler her på siden som kommer mellom utgivelsene.

 

Følg med på siden for nyheter fra instituttet og arbeidslivet, artikler fra ZP og arrangementer fra foreningene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>